editorial

Årstidens mad i smukke omgivelser

Tornøes hotel har eksisteret siden 1865 og er blevet renoveret flere gange siden, så det stadig fremstår smukt og velholdt den dag i dag. Hotellet har eget bryghus, som det eneste hotel i Danmark. Hotellet huser ikke bare værelser, men også festlokaler, mødelokaler og en restaurant.

Restauranten er a la carte og er inspireret af de fire årstider. Udover en skøn oplevelse i restauranten, vil du også kunne nyde en smuk udsigt ud over Kertreminde fjord og havn, mens maden indtages. 

Du finder specialmenuer udover a la carte-menuen i form af en revymenu og mærkedagsmenuen. Revymenuen består af en hovedret og dessert, her kan du vælge en hovedret bestående af ribeye, skalotteløgsskaller, stegte gulerødder og kål med tilhørende pommes frites og rødvinssauce. Desserten består af vaniljeis og friske bær. Den anden valgmulighed er smørstægt rødspætte, som serveres med citron, brunede smørsauce med kapers og løg, samt hvide kartofler. Den tilhørende dessert varierer ikke meget fra den forrige, den består nemlig af vaniljeis og jordbær.

Julefrokost og andre mærkedage

Skal der holdes julefrokost for hele familien, arbejdet eller måske bare en intim lille julefrokost, så står Tornøes for smukke omgivelser og god mad. For mindst femten personer fås der en julebuffet bestående af alt det lækre julemad, som hjertet begærer. Her er der blandt andet varmrøget laks med dild og citron dressing, lun leverpostej med bacon og champignon, andebryst med rødkålssalat, anderilette, ris a la mande med kirsebærsauce og listen fortsætter. Skal det hellere være gløg og churros med vaniljeis, så serveres dette fra mandag d. 27. november. 

Det er også muligt at holde en mere intim frokost for mindst to personer, blandt andet bestående af stegte sild med karrysalat, sylte rødbedder og sennep fra slagteren, and, ris a la mande, Arla Unika ost og meget mere. 

Besøg restauranten i anledning af påske, pinse, jul, Mortensaften eller til a la cartemenuen i weekenden.