editorial

Det gør ondt at miste. Uanset om du mister et nærtstående familiemedlem, en kær ven, eller måske en kæreste eller en ægtefælle, vil tabet medføre stor sorg og et nærmest ubærligt savn.

Det er stort set umuligt at forberede sig på et dødsfald. Selv om døden var længe ventet, for eksempel som følge af sygdom eller alderdom, kan man aldrig forberede sig 100% på følelserne der opstår når det elskede menneske pludselig ikke er mere.

De fleste efterlevende beretter om en nærmest paralyserende følelse når den første bølge af sorg og savn rammer – og en trang til at trække sig tilbage fra verden i en rum tid for at bearbejde disse følelser, eventuelt i selskab med andre pårørende til den afdøde.

Desværre er der meget arbejde som skal gøres i anledning af et dødsfald. Står du for eksempel for at skulle arrangere begravelsen eller bisættelsen skal du faktisk allerede i gang lige efter den afdøde har draget sit sidste suk. En begravelse eller bisættelse skal afvikles inden for de første fjorten dage efter dødsfaldet.

Dette kan virke utroligt stressende og levne meget lidt plads til at sørge på behørig vis. Derfor tilrådes det at du får professionel hjælp til såvel forberedelse som afvikling af begravelses eller bisættelses arrangementet. Og denne hjælp fås bedst hos den lokale bedemand.

Hvor finder jeg en god og pålidelig bedemand i Randers?

Hvis du ønsker hjælp fra en bedemand med et stort lokal kendskab i Randers og omegn kan du med fordel vælge Begravelsesforretningen Per Wraa.

Hos Begravelsesforretningen Per Wraa er du sikret en sober og respektfuld behandling fra de dygtige og kompetente bedemænd tilknyttet forretningen. Begravelsesforretningen Per Wraa har mange års erfaring med at hjælpe efterlevende til et smukt og værdigt sidste farvel.

Du kan læse mere om Begravelsesforretningen Per Wraa på hjemmesiden http://per-wraa.dk/