editorial

Skal familiens årlige ferierejse gå til det jyske? Så kan I med fordel lægge vejen forbi Ringkøbing. Her finder I nemlig Camping og Familiepark West, som er blandt Danmarks bedste campingpladser for familier med børn.

Camping og Familiepark West tilbyder såvel campingpladser til campingvogne og telte som ferie boliger i form af hytter og lejligheder. Sidst nævnte er udstyret med alt hvad I skal bruge for at lave mad og holde hus i det daglige. Og så har I som beboere på Camping og Familiepark West adgang til de mange aktiviteter uanset om I campreer i campingvogn, telt eller ferie bolig.

Hvad kan vi lave hos Camping og Familiepark West?

Der er masser af muligheder for spændende og sjove oplevelser i den dejlige danske natur når du og din familie camperer hos Camping og Familiepark West. Camping og Familiepark West kan blandt andet byde på såvel badesø som fiskesø og mulighed for at padle i kano eller prøve en af de sjove vandcykler.

De søde og engagerede medarbejdere hos Camping og Familiepark West arrangerer desuden aktiviteter på daglig basis, for eksempel skattejagt, fiske konkurrencer og hygge med parkens frigående dyr. Og er børnene glade for fart og spænding kan I prøve kræfter med Camping og Familiepark Wests gokart bane.

Kør gokart hos Camping og Familiepark West – sjovt og sikkert

På Camping og Familiepark Wests gokart bane finder du gokarts som kan køre helt op til 60 kilometer i timen. Gokart banen er over 300 meter langt og fyldt med sjove sving og muligheder for overhaling. Der er, med andre ord, mulighed for timevis af sjov og ballade med de små hurtige biler på den sikre og vel overvågede gokart bane.

Du kan læse mere om Camping og Familiepark West, og booke plads til sommerens tur, på campingpladsens hjemmeside https://www.campingfamiliepark.dk/