editorial

Er du også blevet bidt af en gal fisk, og drømmer du derfor om at tilbringe sommeren 2021 med lystfiskeri? Så er det bare om at finde den rette fiskestang.

Hvilken slags fiskestang skal jeg købe?

Der er forskel på fiskestænger afhængig af hvilken type fiskeri du ønsker at dyrke. Hvis du ønsker at fiske fra en båd på åbent have kræves der en noget kraftigere fiskestang end hvis du eksempelvis fortrinsvis fisker fra kysten, fra bredden af åer og andre vandløb, eller i en af landets mange put and take søer.

Til flue fiskeri skal du, foruden en særdeles fleksibel fiskestang, bruge særligt udstyr som f de dekorative og farverige fluer. Og til mere specialiseret fiskeri som for eksempel surfcasting kræves en særligt lang fiskestang som kan håndtere kast med større vægt, for eksempel forfang eller kastepirke.

Hvor finder jeg billige fiskestænger?

Uanset hvilken type fiskeri du drømmer om at dyrke vil du kunne finde fiskestænger og andet grej og tilbehør til fiskeri hos Billigt Fiskegrej.

I den online shop finder du et stort udvalg af bombardastænger og feederstænger samt fluestænger, jerkstænger og karpestænger. Du kan også gå på opdagelse i en bred selektion af pirkestænger, spinnestænger, surfcastingstænger, teleskopstænger og trollingstænger, ligesom du hos Billigt Fiskegrej finder de særligt lette ul stænger.

Der ud over finder du et velassorteret udvalg af diverse tilbehør så som liner, snører, kroge, flåd, fluer, lodder og blink. Og så kan du selvfølgelig købe alle former for reservedele til din fiskestang hos Billigt Fiskegrej.

Fiskestænger til børn hos Billigt Fiskegrej

Skal børnene med på fisketur kan du med stor fordel begave dem med et fiskesæt til børn indeholdende alt hvad de yngste har brug for når der skal fiskes sommeren igennem. Du kan se det store udvalg af billige fiskesæt til børn på billigtfiskegrej.dk