editorial

Uanset om du er håndværker eller blot en gang i mellem har brug for noget værktøj til at sætte et billede op eller klippe en hæk er det en god ide at bestemme og holde sig til et mærke. Årsagen til dette skyldes batteriet. Værktøjet er nemlig bygget så smart at man kan bruge det samme batteri på de forskellige typer elværktøj forudsat at de er af samme mærke. Det har den praktiske betydning, at det er nemmere ikke at løbe tør for strøm lige som man er godt igang. Du kan finde ekstra batterier her https://batteribyen.dk.

Fordelen ved elværktøj

En af de helt store fordele ved elværktøj er at man ikke er afhængig af el og ledninger og man kan arbejde en hel dag forudsat at man har batterier nok. Det er derfor det er en god ide at have værktøj af samme mærke. Har man ikke det er det muligt at købe ekstra batteri i stedet.

At der ikke er en ledning skal ikke undervurderes. Det ved alle der har klippet hæk og har været så dum at skære ledningen over. Personligt har jeg gjort det 3 gange på en eftermiddag.

En anden er at man er mere mobil end hvis der er en ledning. Det er ikke nødvendigt hele tiden at tænke på om ledningen er lang nok og kan nå. Eller man midt i det hele er kommet til at rive ledningen ud af stikkontakten eller skal op og sætte en ekstra stykke ledning på, så man kan bruge den. For selvfølgelig er det i det fjerneste hjørne der skal laves noget i. Det siger sig selv.

En af ulemperne ved elværktøj, som især for kvinder ikke undervurderes er, at batteriet ofte gør værktøjet en anelse tungere og derfor sværere at arbejde med i længere tid.