editorial

Firmajulegaver er en svær ting. Hvad skal du købe i år? Skal det være det samme som sidste år? Eller måske noget helt nyt? Det er ikke nemt at træffe valget. Nogle medarbejdere elsker at få det samme hvert år. Mens andre bliver glade for at få noget helt nyt.

3 tips til køb af firmajulegaver

At vælge den rigtig firmajulegave er én ting. Men du skal også finde ud af, hvor den skal købes. Skal du ud på shoppingtur i det lokale storcenter? Hmm.. det er måske ikke det letteste, hvis du har rigtig mange medarbejdere. 

Du får nogle gode råd her, til hvordan du lettest overstår firmajulegaveindkøbet:

1. Køb gaverne i god tid – så du er sikker på, at de når at blive leveret, inden du sender dine medarbejdere på juleferie. Det er ærgerligt, hvis de står der helt skuffede den sidste dag inden juleferien, og gaverne ikke er kommet. 

2. Vælg noget alle kan lide – det er nok lidt lettere sagt end gjort. Men du kan gå med de klassiske valg som chokolade, vin eller slik. Vover du dig ud i spil eller isenkram, er det ikke sikkert, at alle bliver glade. 

3. Lad dine medarbejdere vælge selv – det er faktisk det bedste valg af alle. Og så kan du godt droppe de to ovenstående punkter. Hvis du vælger at bruge en online portal med et kæmpe udvalg af firmajulegaver, så har det aldrig været lettere at købe årets firmajulegave!

Køb firmajulegaven online hos Julefabrikken.dk

Julefabrikken.dk er en af de mange online portaler, hvor du kan købe firmajulegaver. Her finder du også de såkaldte “vælgergaver”, hvor det er op til dine medarbejdere selv at vælge deres egen firmajulegave. 

Det er et super smart og oplagt valg, når du hvert år står og bryder hovedet med, hvilken gave du skal købe til alle dine medarbejder. Med dette koncept kan de alle få opfyldt deres julegaveønske!