editorial

Badeværelset er et rum, som vi opholder os utrolig meget i. Det handler både om hygiejne, men også om luksus og selvforkælelse. Findes der noget bedre end at nyde en søndag eftermiddag i badekarret? Eller er gøre sig klar til en tur i byen fredag aften sammen med veninderne? Idet vi bruger så meget “hygge-tid” på badeværelset, så skal det også være både funktionelt og behageligt indrettet. Det kræver det helt rette badeværelsestilbehør at skabe et godt miljø på badeværelset.

5 slags badeværelsestilbehør du bare må eje

1. Sæbedispenser og tandkrus – de skal selvfølgelig matche i farve og design. Det er med til at skabe en flot stil og et godt udtryk på badeværelset. 

2. Badevægt – så du kan holde øje med vægten, f.eks. når du står op om morgenen.

3. Make-up spejl – så du er godt udstyret til at lægge makeup og gøre dig klar til en almindelig arbejdsdag eller til den helt store fest.

4. Pedalspand – så du altid kan skille dig af med hygiejneprodukter, brugte vatrondeller og lignende. 

5. Badekåbe – så du kan komme fuldstændig i wellness humør. Den er skøn at tage på efter et lækkert karbad. 

Find et eksklusivt udvalg af æstetisk badeværelsestilbehør

Hos Bad & Fliser finder du et bredt udvalg af skønt badeværelsestilbehør. I deres webshop er der alt fra badevægte, bademåtter og badekåber til krukker, pedalspande og makeup spejle – og meget mere.

Det er det perfekte sted at starte, når du vil indrette et hyggeligt badeværelse med stil. Alle deres produkter er virkelig fine og af god kvalitet. Her går man aldrig galt i byen. 

De fører mange produkter i samme stilarter og farver. Du kan derfor let realisere et blåt eller grønt farvetema på dit badeværelse. 

Besøg Bad & Fliser webshop og indret dit badeværelse med farver, stil og charme. De har noget for enhver smag!