editorial

Der er flere ting, man ikke kan undgå at blive udsat for i vores moderne tidsalder med al den teknologi, og det gælder porno, reklamer for sex og så endda også spam med sexlegetøj.

Heldigvis findes der jo gode steder at handle den slags, hvor det er værd at fremhæve https://purepleasure.dk/

Dog gør alle disse spamreklamer, at man måske overvejer i en alt for tidlig alder, om sexlegetøj kan være noget for en?

Der ligger nemlig så stort et pres på unge mennesker med, at de skal kunne præstere til topmål i alle facetter af livet, og de skal helst være professionelle og dygtige til alt i noget nær første forsøg.

Her tænkes både på skolen, elevrådet, sporten og ikke mindst parforholdet, men lige det med præstation i sexakten er ikke lige noget, som man taler om derhjemme, og selvom nogle lidt ældre eller jævnaldrende kommer ud og holder seksualundervisning og fortæller om deres pinlige første gange, så tænker man, at det var sådan, som tingene så ud dengang – nu er det nye tider.

Så man gør sig tanker i ens stille sind om, hvordan man kan praktisere og øve sig til den slags, om man er i et forhold eller ej, men helst så man ikke behøver at være utro.

Man ved jo godt, at man vil have taget ens mødom af en person, som man holder af og ikke bare af en tilfældig.

Derfor kan man måske finde på at overveje, at man øver sig på sexlegetøj som noget af det første.

Dette skal man være påpasselig med, for i en ung alder anbefales det, at man lærer ens egen krop at kende og gerne sammen med andre, inden man forsøger sig med sexlegetøj, og ellers skal det være i et mindre omfang.

Sex skal ikke være perfekt i de første forsøg, og derfor bliver udviklingen da også en spændende del af sexlivet.