editorial

Det er let at blive overvældet over de mange ting, som man kan købe til hjemmet via Ideshoppen.com, hvor der virkelig faldbydes alskens forskellige ting, der både klæder mange hjem og er praktiske i samme ombæring.

Men man kan spørge sig selv, om man nødvendigvis behøver hele hele sortimentet nu, eller om man kan købe noget af det i etaper og med tiden undlade at købe alt, selvom de nok ønsker dette, bare fordi man lige forelskede sig i det, da man så det første gang.

Det er lidt ligesom at handle ind på tom mave: det er bare ikke smart at gøre, fordi man ender med at overkøbe, og man handler nogle ting ind, som man senere tænkte over, hvorfor man i det hele taget mente, at man bare måtte købe i situationen.

Mange parametre spiller ind, når man skal vælge de ting til hjemmet, men kan man ende med at have for mange?

Sorter og udvælg i tingene til hjemmet

Det giver jo næsten i hvert fald sig selv, at hvis man ligger inde med så mange ting, at man har det hele liggende i lag, noget er ikke pakket ud, andet er forsvundet i ragelset, og man er nødt til at lave stier for at komme omkring, så har man nok for mange ting.

Men måske har man også bare sådan et køber-gen, hvor man føler, at man må eje nogle ting, fordi de passer ind – eller fordi de er populære, så man køber dem for at være med på moden.

Så står man bagefter og tænker, at det lidt var et fejlkøb, så man giver det væk som gave eller pakker det væk i et skab, hvor det får lov at ligge uden at blive brugt.

Men der er jo en begrænsning på, hvor meget man kan fylde det skab op, så man er nok nødt til at danne sig et overblik over, hvad man reelt har brug for, og hvad man kan undvære og købe senere – hvis man gør det overhovedet.