Et kontantlån som optages online er ideelt for dig, som har brug for penge lige her og nu. Det er nemlig både nemt og hurtigt at ansøge om et online kontantlån. Et kontantlån på mellem 15.000 og 300.000 kroner kan ansøges via en bank eller et pengeinstitut, som udbyder online lån blot ved hjælp af en laptop, tablet eller smartphone med internettet forbindelse og så dit NemID.

Langt de fleste långivere, som udbyder online lån, skal nemlig ikke bruge andre former for dokumentation end de oplysninger som fremgår af dit NemID. Her vil man nemlig kunne se om du er fast bosiddende i Danmark og fyldt atten år – begge dele er nødvendige betingelser for optagelse af lån online.

Samtidig vil din långiver kunne se om du er registreret hos RKI (Ribers Kredit Information) eller står opført hos Debitor Registret som dårlig betaler. Mange online banker og penge institutter betinger sig at dette ikke er tilfældet. Men hvis du ellers opfylder de meget få krav vil du kunne blive godkendt til optagelse af et online kontantlån i løbet af ganske få timer. Og når først din ansøgning er godkendt kan du have pengene på din konto med det samme.

Er det forbundet med risiko at optage et online lån?

Der er ingen særlig risiko ved online kontantlån forudsat at du vælger en långiver som er godkendt af Finanstilsynet. En sådan långiver vil nemlig være underlagt visse regler og skal følge diverse retningslinjer for udstedelse af lån. Blandt andet skal alle udgifter forbundet med lånet fremgå i forbindelse med ansøgning derom.

Derfor vil du med en troværdig og vederhæftig låne udbyder som for eksempel Ikano Bank være garanteret en fair behandling i forbindelse med optagelse af online kontantlån. Og så behøver dit lån ikke at blive videre dyrt for dig.

Du kan læse mere om kontantlån på ikanobank.dk.