editorial

Har du gået med udfordringer i et stykke tid, og begynder de nu at fylde mere og mere i din hverdag? Så kan det være værd at overveje et terapiforløb. På mange måder kan det nemlig give dig et rum, hvor du kan vende præcis de ting, der rumsterer ekstra meget. 

Hvis du så småt er begyndt at søge efter hjælp, så kan det anbefales, at du går til en autoriseret psykolog i Odense. Og det er der flere årsager til. 

Derfor skal du gå til en autoriseret psykolog i Odense 

Du kommer til en ekstra erfaren psykolog

Når du kommer til en autoriseret psykolog i Odense, så havner du ved en, der har ekstra meget erfaring med psykologsamtaler. For det at blive autoriseret sætter nemlig nogle krav til psykologen omkring antallet af terapisessioner vedkommende skal have haft, og at psykologen derudover også har været igennem supervision. 

Psykologen arbejder efter høje etiske standarder

En autorisation betyder desuden også, at psykologen arbejder efter høj etiske standarder. Det betyder også, at du kan føle dig ekstra tryg ved psykologen. 

Hvilken autoriseret psykolog i Odense skal du vælge? 

Til dit held så er der flere autoriserede psykologer i Odense, du kan vælge imellem. Du kan derfor også undersøge, hvad de enkelte psykologer har særlig erfaring med. For du kan komme i ekstra gode hænder, når psykologen har hjulpet andre klienter, der har været i en lignende situation som din. Det er uanset, om du måtte opleve symptomer på stress, angst, depression eller andet. 

Et bud på en psykolog du kan tage fat i, er Jens Henrik Thormann. Han er naturligvis en af de autoriserede psykologer, der holder til i Odense, og desuden har han solid erfaring med terapiforløb generelt. Du kan derfor også få ekstra god hjælp, uanset hvad du ønsker hans hjælp til.