editorial

Når man ejer en båd, så følger der en del vedligeholdelse, pleje og bare generelt arbejde med. Bådejere bruger mange timer på at vedligeholde deres båd. Hvis du også er en heldig bådejer, så kan du helt sikkert nikke genkendende til dette. Når du er i gang med at lappe og reparere din båd, så vil epoxy resin gøre hele arbejdet noget nemmere – læs her hvorfor. 

Epoxy resin er populært blandt bådejere, fordi det er tæt på et mirakelmiddel. Du kan lappe og reparerer alt på din båd med epoxy resin – og få et flot resultat. Det er kort sagt en meget kraftig lim, som vil kunne lappe og udfylde diverse skader på båden. 

Du kan bruge epoxy resin på stort set alle materialer. Du kan bruge det på næsten hvilket som helst materiale, og stadig få et super flot resultat. Derfor er det også et populært produkt at bruge, som bådejer, fordi der ofte er nogle sprækker i træet på båden, der trænger til at blive udfyldt. 

Hvad er epoxy resin helt præcis? 

Epoxy resin er et syntetisk middel, som du kan sammenligne med en superlim, bare i større mængder. Det bruges som bindingsmiddel og bruges ofte til ting, som gerne må få lidt bank. Det kan eksempelvis være en båd, et surfbræt eller et bord, hvor man ved det får nogle skrammer hen ad vejen. 

Det er blevet enormt populært at bruge epoxy resin på spiseborde, sofaborde og ja, bare alle slags borde i dag faktisk. Epoxy resin giver altid overfalde et super flot finish! 

Epoxy resin minder om en slags harpiks, men er meget stærkere end almindelig harpiks. Derudover er epoxy resin også kunstigt fremstillet, men det er alligevel miljøvenligt, fordi det typisk er lavet af biprodukter fra forskellig industriproduktion. Når epoxy resin bliver skabt, så bruger man allerede skabte kemiske midler, i stedet for at smide dem ud. 

Der er ingen tvivl om, at hvis din båd trænger til en kærlig hånd, så kan epoxy resin være vejen frem. Den kan få en båd til at se ny ud igen og det er derudover meget brugervenligt.