editorial

En god backup

Generelt er der et bestemt ‘saying’, om man vil, der hedder “Hvorfor ikke bare betale sig fra det?” Det tror jeg, at vi alle sammen kender. Man troede måske, at man kunne klare det hele selv, men pludselig stod man der med håret i postkassen og kunne ikke finde hoved og hale i, hvad det lige var, man havde gang i. 

Derfor kan man i mange tilfælde beslutte sig for at betale sig fra det. En beslutning, der i de fleste tilfældes også ender med at være det værd, da man kan stå og være ved at gå ud af sit gode skind.

Eksempler på dette kunne for eksempel være den væg, du skulle male lysegrøn, som måske lige var blevet glemt at blive spartlet først? Ja, så er uheldet ude, og du må ringe til en professionel maler.

Eller måske var du igang med at renovere badeværelset og skulle i den forbindelse lægge en ordentlig omgang fliser – og fugen blev grim og heller ikke lige? Så må du have fat i en murer. 

“Lej” dig fra det med en minigraver

Professionel hjælp er en god backup, det kan vi altså ikke løbe fra. Og det gælder altså også de udendørs projekter, som du går og bøvler med. 

Dette kunne for eksempel være en ny terrasse eller det kunne være carport, som bare liiige skulle graves op først. Og hvordan klarer du så den? Jo, det er ganske simpelt: Du betaler dig fra det.

Og lige præcis i det her tilfælde, er det faktisk også muligt at “leje” sig fra det. Du kan nemlig bare leje en minigraver i aarhus, og vupti, så har du selvhjælp lige ved hånden. En minigraver kan nemlig bære op til flere tons, og næsten uanset, hvad du skal have fikset, kan en minigraver klare det.