editorial

Er du egentlig helt klar over, hvorfor du som arbejdsgiver kan stå ekstra godt stillet med en SOS vikar? Hvis svaret er nej, så læs endelig med her. 

Af disse grunde er du godt stillet med en SOS vikar

Få ekstra hænder når du mangler arbejdskraft 

Med en SOS vikar kan du få ekstra hænder ud til dig, når du står og mangler arbejdskraft. Det kan være, når du modtager sygemeldinger om morgenen, eller hvis du er i en periode, hvor I generelt er underbemandet. 

Få en vikar ud med kort varsel 

En anden årsag til at du er ekstra godt stillet med en SOS vikar er, at du kan få hjælp med kort varsel. Det kan også være, at du selv havde gættet dig til dette ud fra navnet, SOS vikar. Du kan derfor også altid have en backup plan, så du altid kan nå i mål med dagens arbejdsopgaver. 

Få en vikar der passer til din branche

Det er langt fra alle brancher, hvor alle og enhver kan hyres ind som vikar. For der er selvfølgelig stillinger, hvor det er nødvendigt med særlige kompetencer. Det er heldigvis ikke noget, du skal have hovedpine over med en SOS vikar. For hvad end du skal bruge en vikar der er faglært eller ufaglært, så kan du få det. Her er det selvfølgelig bare vigtigt, at du taler højt om de ønsker til den eller de vikarer, du får ud til dig.

Hvor finder du en SOS vikar henne? 

Når du skal finde en SOS vikar, så kan du række ud til et vikarbureau. Her bør du selvfølgelig gå efter et bureau, som kan indfri de ønsker og krav, som du måtte have til den hjælp, du skal have ud til dig. Du kan starte med at undersøge dine muligheder med en SOS vikar her.