editorial

Man skal som bekendt kravle, før man kan gå, men det er der mange, der glemmer i denne tidsalder.

Man ser bare nogle opslag på de sociale medier, hvor folk åbenbart fra den ene dag til den anden er blevet mester i en disciplin, og de spørger lidt indirekte, søgende efter anerkendelse, om det er godt.
De ved jo, at man lever i Jantelovsdanmark, så man skal ikke stikke hovedet for meget frem her.

Og man er selvfølgelig en god ven, så man siger, at det ser flot ud, men inderst inde er man både misundelig over, at man ikke evner det samme eller noget tilsvarende, men det generer også en, at en anden person pludselig er blevet god til noget nyt.

Spilder man selv tiden? Burde man omlægge ens hobbyer, eller skulle man få sig en mere?

Stof / metervarer / sy / gør det selv

Man glemmer her, at der er den mellemregning, som der hedder, at det, man ser på de sociale medier, enten kan være falske informationer, men der er nok gået meget øvelse forud for det, som man ser her.

Man skal acceptere, hvor ens gør det selv-evner er

Og man skal øve sig, før man bliver god, og det kan virkelig tage lang tid.
Der er nogle eksperter, der siger, at man skal øve sig i 10.000 timer, før man bliver ekspert til noget.

Nu kan mindre også gøre det, men det siger bare noget om, at hvis noget ikke falder en naturligt, når man lige først før det i hånden – det kunne være arbejde med jersey stof – så er det ikke ensbetydende med, at man bare skal droppe at kunne arbejde med det.

Selvom man ikke er et naturtalent til noget, så skal man ikke opgive med det samme, hvis det nu er en drøm, man har at kunne arbejde med fx det her stof.

Der vil altid være en, der er bedre end dig; men du er snart bedre end andre!