editorial

En gulvmand kan hjælpe med at løse mange forskellige opgaver. Hvis du enten skal have lagt nyt trægulv i din bolig eller sommerhus, kan du få hjælp af en professionel gulvmand. En gulvmand hjælper primært med at vedligeholde og pleje et eksisterende trægulv. Hvis du f.eks. har et trægulv, som er ved at være træt eller slidt at se på, kan du med fordel få hjælp af en gulvmand til at få det til at se ud, som var det nyt igen. 

Der vil naturligt komme mindre ridser og mærker i trægulvets overflade, når du bruger det til dagligt. Det kommer blandt andet af, når du flytter rundt på dine spisebordsstole eller sidder i sofaen. Hvis du har husdyr som en kat eller hund, vil der naturligt komme hurtigere flere mærker i trægulvets overflade. Her er det et spørgsmål om temperament før man ønsker at få det udbedret. 

Hvilke opgaver kan en gulvmand løse til at vedligeholde et trægulv?

En gulvmand udfører typisk to forskellige behandlinger, når et trægulv er ved at være slidt op. Det kan enten være den mest typiske behandling som en gulvafslibning. Her sliber gulvmanden trægulvets overflade med ca. 2 mm. Det er en let og effektiv behandling, som er med til at gøre trægulvets overflade jævn og pæn igen. Her kan du med fordel vælge at få lavet en overfladebehandling i f.eks. klarlak, som beskytter trægulvets overflade mod nye ridser.

Hvis du har en dybere rids i trægulvet eller haft en vandskade, er det nødvendigt med en gulvafhøvling. Det er et større indgreb, hvorfor det kræver en professionel vurdering forinden. 

Sådan finder du en kompetent gulvmand i København

Hvis du leder efter en professionel gulvmand i København eller omegn, kan vi varmt anbefale dig at indhente et tilbud fra gulvafslibning-priser.dk. De er kendt for deres gode håndværk til prisen.