editorial

Kaffe er som regel noget de fleste på en arbejdsplads sætter stor pris på. Der skal både drikkes kaffe som det første om morgenen og igen til middag for at kunne klare sig gennem dagen. Det er også de færreste der har tid og overskud til at kunne nå at lave og drikke en kop kaffe hjemmefra, hvorfor det er noget man først kan nyde, når man kommer frem til arbejdspladsen.

Her bruger du eller dine medarbejder sikkert en del tid på at få lavet kander kaffe til medarbejderne hver morgen og i løbet af dagen. Det kan du slippe for, hvis du vælger at udstyre virksomheden med en fuldautomatisk espressomaskine. Dermed kan medarbejderne få en frisk kop kaffe i løbet af hele arbejdsdagen. 

Sådan vælger du den rette espressomaskine

Der findes et hav af forskellige espressomaskiner, som du kan vælge mellem. Det kommer naturligvis af, at der er en stor efterspørgsel på espressomaskiner. Når du derfor skal vælge en espressomaskine til din virksomhed, er det en fordel at undersøge markedet. 

For at finde frem til den bedste løsning for din arbejdsplads, bør du tage stilling til, hvor mange medarbejdere der skal benytte sig af espressomaskinen. Der skal være kapacitet til at den kan håndtere alle medarbejderne i løbet af en dag. Herudover bør du tage stilling til om espressomaskinen skal kunne lave andre varianter af kaffe eller generelt andre varme drikke.

Til sidst bør du forholde dig til om det skal være en espressomaskine der skal fyldes op med vand i en tank eller om den skal kunne tilsluttes til vandanlægget. 

Find den bedste espressomaskiner her

Hvis du er i markedet for at finde en espressomaskine, anbefaler vi, at du besøger kaffeexpressen. De har et stort udvalg af espressomaskiner i forskellige prisklasser og størrelser. Der bør derfor være noget at finde for enhver type af virksomhed.