editorial

Er du en virksomhed, som råder over nogle p-pladser foran dit kontor, kan det være utrolog frustrerende at se at andre holde på p-pladsen, som ikke har noget med virksomheden at gøre. Som udgangspunkt har du sikkert forestillet dig at p-pladserne er til for at medarbejderne kan holde der, når de skal møde ind på job, eller hvis I får kundebesøg.

Det samme gælder for dig som har en fysisk butik eller en restaurant, hvor du ønsker at dine kunder har mulighed for at parkere lige ude foran. Her kan det være svære at lokke kunder til, hvis p-pladserne altid er optaget af andre, som ikke har intentioner om at handle i din butik eller spise på din restaurant.

For at undgå dette problem, er der mange der vælger et professionelt parkeringsselskab til at sikre, at p-pladserne blive stillet til rådighed for kunder, medarbejdere eller gæster. 

Hvad skal du være opmærksom på ved at vælge et parkeringsselskab?

Når du skal vælge et parkeringsselskab er det vigtigt at sikre dig, at du har de optimale forhold for at dine p-pladser giver mest mulig værdi for dig eller brugerne. Det gælder både for dig som er ansvarlig for en boligforening, virksomhed eller for dig som ønsker en betalingsparkering. 

Det er klart en fordel at overveje, hvilke regler du ønsker for de aktuelle parkeringspladser. Herudover bør du tage stilling til om parkeringstilladelserne skal laves digitalt over en app, eller om det skal være i fysisk form. 

Hvis du ønsker betalingsparkering, er det klart en fordel at vælge et parkeringsselskab der samarbejder med EasyPark, Parkone eller Parkman.

Derfor er Unopark er en af de førende parkeringsselskaber i Danmark

Der er ingen tvivl om, at hvis du vælger det danskejet parkeringselskab Unopark, så er du godt stillet. Her kan du komme i gang helt gratis og uden omkostninger