editorial

Radioen har været utrolig populær gennem de sidste mange år og generationer tilbage. Helt tilbage i tiden sad man klistret op af radioen, da det var her man fik sine nyheder igennem. Der er dog sket en stor udvikling på radioen lige siden. Det gælder både for designet og kvaliteten af den lyd, som du får gennem din radio i dag. De nyeste radioer der er kommet på markedet i dag er DAB radioer. Her får du en fantastisk lyd og kvalitet for pengene. Derudover kan du trække signaler der er uden for din zone ellers. 

Da DAB radioen blev et stort hit, er der blevet udviklet på det siden hen, hvor det nyeste i dag hedder DAB+. Hvis du er på jagt efter en DAB radio, kan du måske blive en smule klogere på, hvilken variant du skal vælge gennem denne artikel. 

Vælg den rette DAB radio til dit behov

En DAB radio kan du i dag finde i mange forskellige varianter og modeller. Det skyldes at vi i større grad går op i vores boligindretning. Derfor skal DAB radioen passe ind i den stil vi har i vores hjem. Der er desuden også forskel på den lyd, som kommer ud gennem DAB radioen. Her er det afhængig af hvordan brandet har udviklet højtalerne. 

Når du skal vælge en DAB radio bør du overveje, om du ønsker en løsning, hvor du ønsker at kunne tilgå den gennem bluetooth. Dermed kan du også afspille den musik du selv ønsker at høre, eller hvis du har en podcast som du vil afspille fra din smartphone gennem DAB radioen. 

Bliv klogere på hvilken DAB radio, der er bedst i test

Er du i tvivl om, hvilken DAB radio du skal vælge, kan du blive klogere gennem den test der er blevet lavet af forskellige DAB radioer. Du kan læse hele testen her hos https://techeksperten.dk/tests/dab-radio/.