editorial

Re-emaljering af badekar – en individuel sag 

Vi kender det alle sammen. Over tiden er vores badeværelse måske skiftet i tilstand, udseende eller modetrends og kunne godt klare et frisk pust. Du kan selvfølgelig vælge at investere dine penge i helt nyt inventar, men en mere økonomisk løsning for dig, kunne være en re-emaljering. Denne proces udføres i dag med det nyeste og mest effektive materiale på markedet: polyurethan. Det giver en stærk holdbarhed, samt en flot og velpoleret overflade, som vil forskønne dit badeværelse i mange år fremadrettet. Dette kan samtidig også bruges på vaske, gulve og klinker, så denne proces kan anvendes på praktisk talt alle apparaturer, som dit badeværelse besidder. 

Hvad vil det koste at udføre? 

Ligesom så meget andet, er dette en personlig og individuel sag. Hvad det vil komme til for dig specifikt, afhænger af flere forskellige ting: 

– Er dit badekar i original stand
– Er dit badekar tidligere blevet re-emaljeret? 
– Er der nogen skader som skal udbedres? 
– Vil du gerne have en løsning, som tilbyder re-emaljering på mere end blot badekarret selv? 

Disse kan være nogle af de punkter, som kan have betydning for hvad du som privatperson skal investere af tid og penge, i fornyelsen af tilstanden i dit hjem. 

Hvordan er holdbarheden på det færdige resultat?

Ved hjælp af polyurethan til gendannelsen af dit badeværelse, samt det grundige forarbejde som udføres forud for påføringen, kan du forvente en holdbarhed på +10 år. Dette giver dig en sikkerhed for et professionelt udført stykke arbejde, af fagfolk med stor personlig ekspertise på området.

Ydermere tilbydes der en 3 års garanti på slutresultatet og 2 yderligere år vil kunne tilkøbes, så du samlet set har 5 års garanti på alt hvad du ønsker at få re-emaljeret. Det er anbefalelsesværdigt at kontakte professionelle, så du kan få en individuel vurdering.