editorial

Hvis du har for nyligt købt et hus, der trænger til en god omgang renovering, så er der flere ting, som du skal holde styr på. Det er bl.a. hvilke håndværkere, du skal kontakte til de forskellige opgaver. Men det er også en god idé, at du får styr på dit budget, så du ved lige præcis hvor mange penge, du har at gøre med, for at finde de perfekte håndværkere til dit renovationsprojekt. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme med tips til, hvordan du finder et godt gulvfirma, der passer til dit budget

 

 

1. Kend dit budget

Hvis du ved, hvor mange penge du har til rådighed, og præcis hvilke opgaver du ønsker, at gulvfirmaet skal udføre, bliver det lettere for dig at hyre et velrenommeret gulvfirma, der giver dig god værdi for pengene. Hvis dit hus trænger til en renovering, eller der er visse områder, som du ønsker at få renoveret, bør du tale med gulvfirmaet og få et tilbud på, hvor lang tid det vil tage at udføre arbejdet.

 

2. Indhent flere tilbud

En af de bedste metoder, som du kan bruge i forbindelse med at finde et gulvfirma indenfor budgettet, det er at indhente flere tilbud. På denne måde er du nemlig sikret imod, at du ikke kommer til at betale for mere, end hvad du kan få det for hos et andet gulvfirma. Du kan ringe til 2-3 forskellige gulvfirmaer, og få et uforpligtende tilbud. Så kan du tilpasse dit valg af gulvfirma efter den pris, som de kan tilbyde. Måske du kan bruge de forskellige priser, til at forhandle med gulvfirmaerne.

 

3. Få arbejdet gjort uden for sæson

Der er en del håndværkerarbejde, der er målrettet bestemte sæsoner. Så du kan være heldig at finde et gulvfirma, der har knapt så travlt på et bestemt tidspunkt af året. Her vil prisen også være betydelig lavere, så du kan spare penge på at hyre gulvfirmaet uden for højsæson.