editorial

I forvejen er du ikke den bedste til at finde på gaver, og nu er der endda kommet sådan et nyt begreb til som påskegaver, der stiller endnu flere krav til at finde på gaver en gang mere om året.

Der er selvfølgelig forskel på, man er en chef, der skal give påskegaver til de ansatte, eller man gerne vil overraske ens kæreste med en påskegave.

Heldigvis er der mange steder, man kan få inspiration til påskegaver, og selvom en bestemt gavetype skulle være målrettet til en kollega, så kan man jo godt give den til ens bedre halvdel – så længe man bare tilpasser den den slags.

For påskegaver er jo ikke noget officielt på samme måde, hvor man til jul eller en fødselsdag kan spørge om en ønskeliste forud.

For nogle mennesker kan sådan en liste være en redning, fordi man ikke kan finde ud af, hvordan man ellers skal komme på en gave.

Prøv at være kreativ med at finde på påskegaver

Men selv hvis du ikke har sådan en liste, så kan du jo forlade din komfortzone og sige til dig selv, at nu vil du overraske en anden person ved at komme med en påskegave og give, at du godt kan finde på den slags, selvom du ikke er blevet bedt om at gøre det.

Det er jo en god start at starte med en enkelt gave til én person, før du begynder at give dig i kast med at skulle finde på gaver til mange mennesker.

Her kan du så idéudvikle lidt med dig selv over, hvad vedkommende ville synes om at få som påskegave ud fra vedkommendes stil og interesser.

Måske kan det også være en gave, der er udformet efter temaet “påske”.

Med tiden skal du nok finde på det helt rette.

Hellere prøve end aldrig at have forsøgt.