editorial

Det at drive en virksomhed kræver uden tvivl meget arbejde, struktur og styring. Og her vil de fleste nok først tænke over de kunder, der arbejdes med, arbejdsopgaverne der skal udføres og ikke mindst de medarbejdere der er ansat. Hvad man udefra måske kan glemme at tænke med ind i ligningen er, at der ofte er tilknyttet en fysisk arbejdsplads, hvor den daglige drift også skal køre. Den eller de bygninger en virksomhed arbejder i, er nemlig også forbundet med fast arbejde – og ikke mindst mange udgifter til vand, varme, el m.m.

Hvis du vil have bedre styring med energiforbruget i din virksomhed, så er der en løsning at finde. Den løsning er, at du får installeret et CTS anlæg. Lad os derfor prøve at gøre det mere klart, hvad dette helt præcist er. 

Mulighederne med et CTS anlæg

Kort fortalt så står CTS for Central Tilstandskontrol og Styring. I praksis vil det sige, at du kan få et samlet system til at overvåge og styre hele energiforbruget i din virksomhed. Med andre ord så får du i den grad en solid finger på pulsen, og det er alt sammen noget, du kan se fra en computerskærm.

Det at få et CTS anlæg kan gøre arbejdet for den bygningsansvarlige meget mere effektivt. Det vil nemlig ikke være nødvendigt at gå hele virksomheden igennem, når det skal undersøges, hvorvidt der er tændt for unødvendig varme, lys, ventilation m.m. 

Få det helt rette CTS anlæg

Med det helt rette CTS anlæg menes der et anlæg, som er tilpasset de behov, der er på din arbejdsplads. Det kan måske selv være svært at vurdere, men det er her, at CTS rådgivning kan komme på banen. Du kan nemlig få god rådgivning fra et firma, som hjælper med at spore dig ind på, hvad der kunne være aktuelt i din virksomhed.