editorial

Denne artikel skal ikke – nødvendigvis – tolkes som noget frækt, selvom intentionen da godt kan være dette, men årsagen til artiklens indhold er sådan set, at man tænker over, hvad der er under ens kjole i de situationer, man befinder sig i.

Skal man på en fræk date, så gør det jo ikke noget, at man afslører for ens date, at man ikke har noget på indenunder, hvilket blot øger spændingen, til når man kommer hjem fra en middag, hvor der heller ikke er så stor chance for, at andre skulle komme til at kigge op under kjolen – hvis den er lang nok.

Har man den tid på måneden, er det dog altid en god idé at have noget andet på under kjolen for en sikkerheds skyld, uanset hvad man ellers skal lave i den kjole, om det er til selskab eller dans.

Lige netop ved dans, fest og andre animerede festlige indslag kan man måske komme til at blive løftet op og svunget rundt, eller man kan skvatte ned på gulvet, fordi ens balanceevne er lidt bedugget ligesom en selv.

Måske er man helt ædru og ender med at danse på bordene, fordi man godt kan lide den slags, og den festlige aften udvikler sig.

Dog skal man måske tænke på, at hvis ens kjole er lidt lille og man svinger sig meget rundt, bagover og forover, så kan mange folk få et godt kig op under kjolen, hvad man ellers har på – eller ikke har på.

Desværre kan nogle mennesker ikke nøjes med, hvad de “uheldigt” kommer til at se.
For nogle mennesker går måske efter den chance for at kigge op under en persons kjole, og kan de se, at scenariet gentager sig, så er de måske klar til at få et rigtig godt kig – måske med kamera på.

Derfor skal man altid lige tænke over, hvad man har på ingenunder, og er man i tvivl, så bør man tage noget på.