editorial

Går dine børn til springgymnastik, og vil du gerne give dem mulighed for at dygtiggøre sig derhjemme? Så bør du overveje at investere i en smart oppustelig airtrack måtte.

Hvordan bruges en airtrack?

En airtrack er en oppustelig måtte som især anvendes i forbindelse med spring gymnastik træning. Når du eller dine børn skal bruge en airtrack måtte skal denne således først pustes op ved hjælp af en særlig pumpe. Den særlige fine webbing, som er anvendt til fremstillelse af måtten, sikrer at din airtrack måtte holder faconen.

En airtrack måtte kan bruges til at øve spring serier og tricks, for eksempel saltomortaler, vejrmøller, kolbøtter eller flik flak. Den på en og samme tid faste og eftergivende måtte udgør det perfekte underlag for denne type træning idet overfladen giver perfekt støtte til såvel afsæt som til landing.

Derfor er en airtrack måtte særdeles velegnet til hjemme træning for dine spring glade børn og teenagere. Og af samme grund kan du roligt investere i en smart airtrack måtte hvis du har familie medlemmer i den størrelse og alder.

Tag airtrack måtten med ud af huset

En anden stor fordel ved en airtrack måtte til hjemmebrug er at den nærmest ingen ting fylder når den ikke er pustet op – og den vejer heller ikke det store. Det betyder at du eller dine børn kan transportere airtrack måtten i den medfølgende taske, og for eksempel medbringe den i bilens bagagerum eller bag på cyklen. Så kan du tage familiens airtrack måtte med i sommerhus eller på stranden – eller ungerne kan tage deres airtrack måtte med hen på den lokale legeplads eller i parken hvor de kan lege med deres kammerater.

Hvis du leder efter en airtrack måtte bør du vælge den officielle model. Den kan du finde hos Global Airtrack som er en del af PE-Redskaber A/S – læs mere på globalairtrack.dk.