Som landmand med kvæg eller svine besætning, eller med planteavl som hovedbeskæftigelse, er du sikkert optaget af at optimere din drift. Der kommer stedse nye staldtyper til, som både giver højere effektivitet og bedre dyrevelfærd – og i mange tilfælde kan en investering i nyt staldbyggeri føre til bedre resultater på bundlinjen.

Få hjælp til opførelse af staldbyggeri ved professionelt entreprenør firma

Står du for at skulle have opført ny kvægstald, svinestalde, siloanlæg, kornhal eller kyllingehus, kan du med fordel konferere med din lokale entreprenør herom. Her vil du få den bedste rådgivning omkring såvel størrelsen på som typen af dit nye stald eller lagrings anlæg. Er din bedrift eller dit landbrug beliggende i Viborg eller nærmeste omegn, hedder din lokale ekspert inden for staldbyggeri Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS.

Hvem er Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS?

Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS er en entreprenør virksomhed med base i Ålestrup nær Viborg. Firmaet har en stab på omkring tredive fastansatte jord og beton medarbejdere, som hver især har speciale inden for løsning af opgaver relateret til eksempelvis industri byggeri og landbrug, hal og staldbyggeri samt silo og gylle anlæg.

Der ud over beskæftiger en stor del af medarbejderne sig med at udføre arbejds opgaver for private bolig ejere, for eksempel udgravning til – og støbning af – sokkel, støbning af beton, cement og epoxy gulve, pudsning og vandskuring af facader og mure, diverse belægnings arbejde samt opførelse af badeværelser og anlæg af trapper. Samtidig er Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS registreret som autoriseret kloakmester, hvilket betyder, at firmaet kan udføre kloakerings arbejde samt arbejde med forskellige typer af nedsivnings anlæg.

Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS kan således sagtens hjælpe dig med alle aspekter af dit staldbyggeri fra start til slut. Du er altid velkommen til at kontakte virksomheden via hjemmesiden http://www.kristianhansenaps.dk/ og få et godt tilbud på professionelt udført staldbyggeri.