editorial

Skal trægulvet derhjemme forkæles med en grundig gulvafslibning? Så bør du overlade opgaven til de professionelle.

Lad et gulvfirma varetage din gulvafslibning

Du kan opnå rigtig flotte resultater med afslibning af gulve hvis du overalder opgaven til en dygtig gulvmand. Der skal et særligt professionelt håndelag, en del styrke og en vis portion tålmodighed til for at opnå det smukkeste og mest holdbare resultat af en gulvafslibning.

Alle tre egenskaber besidder en erfaren gulvmand – og han har samtidig ekspertisen til at vurdere nøjagtig hvor meget eller lidt der skal slibes af træværkets overflade for at fjerne det slidte og snuskede lag og åbenbare det kønne og lyde træværk neden under.

Hvilket gulvfirma tilbyder gulvafslibning i Hillerød?

Er du bosiddende i Hillerød kan du altid tage kontakt til DBF Gulvservice når dine trægulve trænger til en overhaling. DBF Gulvservice har mange års erfaring inden for alt hvad der handler om behandling og reparation af trægulv, og kan således være behjælpelig med såvel gulvafslibning som afhøvling af gulve og diverse former for overflade behandling.

Når du vælger at lade en DBF Gulvservice gulvmand forestå din gulvafslibning får du ikke alene en professionelt udført afslibning af dine trægulve. Du får også den mest professionelle vurdering af gulvets tilstand og beskaffenhed, på baggrund af hvilken din gulvmand kan yde kvalificeret rådgivning angående efterbehandling. På den måde får du en overflade behandling som matcher såvel gulvets type, træværkets sort og dine egne ønsker til fremtidig vedligeholdelse og pleje af dit trægulv. Og så kan du få glæde af det nyslebne og nybehandlede trægulv i mange år ud i fremtiden.

DBF Gulvservice stiller gerne med en gulvmand som kan foretage en indledende vurdering af dit trægulv, og udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på professionelt udført afslibning og efterbehandling af dine gulve. Læs mere, og kontakt DBF Gulvservice, via hjemmesiden dbf-gulvservice.dk