editorial

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for at springe sex over med begrundelse i smerte og tørhed. Det er simpelt hen slut med tør og smertefuld sex! Løsningen på problemer med manglende smørelse, som kan opstå af hormonelle årsager eller som følge af sygdom eller medicinering, er glidecreme i høj kvalitet. Og der findes efterhånden så mange varianter af glidecreme på markedet, at du vil kunne finde én til ethvert behov.

Siliconebaseret glidecreme til analsex

Nogle af produkterne i den nye generation af glidecreme er siliconebaserede. Dette gør dem særdeles anvendelige til analsex. Så hvis du har en fast partner, og ikke bruger kondom (kondomer tåler ikke komponenterne i den siliconebaserede glidecreme), er siliconebaseret glidecreme ideelt for dig, som dyrker analsex. Siliconebaseret glidecreme trænger ikke ind i huden, er drøj i brug, og fedter ikke, men lægger sig oven på huden og mindsker friktionen.

Vandbaseret glidecreme til sex med sexlegetøj eller kondom

Hvis du er en stor fan af sexlegetøj – til mænd såvel som kvinder, analt såvel som vaginalt, Fleshlights såvel som Rabbit vibratorer – så har du brug for glidecreme. Og det er især vigtigt, at du udelukkende bruger den vandbaserede variant, hvis du benytter sexlegetøj, som er fremstillet af materialerne latex, gummi, jelly eller silicone. Disse materialer kan nemlig ikke tåle, at du benytter den siliconebaserede glidecreme. Der findes ganske rigtigt dildoer, butt plugs og andre former for legetøj, som er lavet af glas, ABS plast eller stål, men som hovedregel bør du, hvis du er i tvivl, vælge vandbaseret glidecreme. Og det samme gælder for kondomer – også ved analt samleje.

Glidecreme med varme, kølende effekt, eller duft

Ud over de helt neutrale varianter af glidecreme, findes der også glidecreme med diverse tilsætningsstoffer, som virker enten kølende eller varmende, eller afgiver duft. Du kan finde et bredt udvalg af glidecreme inden for alle kategorier hos Belugi.dk – til markedets laveste priser, og med gratis forsendelse ved køb for over 399,- kr.