editorial

Går du og overvejer at skifte dit gamle, gulnede badekar ud med et nyt et af slagsen? Har du tit tænkt, at det ville være smartere med en bruseniche – men sætter du egentlig ganske stor pris på et lækkert karbad i ny og næ? Så er der gode nyheder til dig.

Du behøver nemlig slet ikke at skille dig af med badekarret, hvis du ønsker at beholde det. Heller ikke selv om det fremstår nusset, snusket og aldeles uindbydende. Det kan nemlig med den rette behandling sagtens blive både flot og lækkert igen. Alt, hvad der kræves, er en form for sprøjte lakering, også kaldet for en remaljering af badekar.

Med hjælp fra en dygtig håndværker kan dit badekar faktisk blive som nyt, med en skinnede blank overflade på karrets inderside, som effektivt afviser både vand, kalk og okker. Og så kan du atter lege hjemmespa uden at skulle frygte lækager i emaljen, eller skulle væmmes ved de grimme plamager.

Hvem kan hjælpe mig med at male mit badekar?

Lige som du aldrig selv ville give dig i kast med selv at lakere din bil, bør du også få en dygtig og erfaren håndværker til at forestå maling af badekar. En sådan håndværker kaldes en badekarsmaler, og har typisk mange års fuldtids erfaring med emaljering af badekar.

Det er egentlig ikke fordi selve opgaven er særligt tidskrævende.En dygtig badekarsmaler kan udføre jobbet på mellem fire og syv timer, med et smukt og holdbart resultat. Det kræver blot et sikkert håndelag og en vis rutine, som en håndværker typisk vil besidde i langt højere grad end du selv.

Så hvis du vil være helt sikker på, at dit nymalede badekar holder i mange år, bør du kontakte en professionel badekarsmaler og få et godt tilbud – læs mere på ny-emalje.dk