editorial

Indretning af hjemmet spiller en stor rolle. Der er mange ting, som er populære. Men det kan også være meget individuelt, hvilke møbler og interiør man vil indrette sit hjem med. Franske døre er nok noget af det mest populære. Mange falder helt i svime over et hus med flotte franske døre. Specielt hvis der er en dobbeltdør. Det er en smuk og elegant overgang mellem stue og køkken-alrum. Drømmer du om at forkæle din bolig med franske døre? Læs med her.

Derfor skal du vælge franske døre

Franske døre er populære. Men de har faktisk også mange fordele, udover at de selvfølgelig er smukke at se på. Med glaspartiet i døren(e) får du nemlig et meget bedre lys i dine rum. Du undgår, at der lukkes af for lyset, når døren lukkes. Dørene kommer i mange forskellige designs, du kan derfor sagtens få dig en fransk dør, hvor der kun er glasparti i den øvre halvdel. På den måde kan du “lukke” lidt mere af mellem rummene. Samtidig med at du stadig får lys ind. 

Find et stort udvalg af franske døre

Hos Melholts Handelscenter finder du et bredt udvalg af franske døre. Her er noget for enhver smag, stil og behov. Du finder enkelte døre og dobbelt døre med forskellige størrelses glaspartier. Du kan også investere i en enkelt dør, som har et glasparti ved siden af døren. Dette giver lidt ekstra bredde for, hvor der kan komme lys ind. Det skaber også et elegant og flot udtryk. Glaspartierne i dørene er delt op på flere måder. Enten med store glaspartier eller små glaspartier. 

Er den franske dør med glas ikke lige dig? Så har Melholts Handelscenter også fine hvide døre uden glaspartier. Der er altså noget for enhver smag i denne webshop! Find dine franske døre i dag!