editorial

Hvis du tænder på at lege med underkastelse, rollespil, BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) samt andre former for erotiske rollespil, har du brug for de rigtige props – altså rekvisitter, som kan virkeliggøre fantasien. Med det rigtige, sexlegetøj fetish tøj og andre erotiske hjælpemidler kan du skabe en helstøbt oplevelse for alle dine sanser. Og for de fleste fetish og BDSm udøvere er fetish tøj en helt fast grundbestanddel i den erotiske leg.

Hvad er fetish tøj?

I bund og grund er fetish tøj enhver form for beklædning, som forbindes med seksuel nydelse. Mange har en sko fetish, og nyder hårde, spidse sko med stiletter som syle – måske endda udført i stål eller anden form for hård og utilgivende metal. Andre bliver tændt på at iføre sig gummi- eller latex tøj, som sidder stramt og klaustrofobisk omkring hele kroppen. Nogle går endog så vidt som til at lægge begrænsninger på syn, hørelse, lugtesans, og måske endda selve åndedræts funktionen. Og så er der dem, som lader sig lægge i decideret seletøj eller lænker, for at opnå den autentiske følelse af underkastelse.

Fetish tøj til kvinder

Til den rå dominatrix eller den underdanige slavinde findes der masser af fetish tøj, som tilgodeser den funktion, man som kvinde indtager i fetish rollespillet. Flotte og frække korsetter og corsager kan fremhæve de kvindelige former, og kan samtidig fungere som seletøj. Et koret eller en corsage fås i materialer så som læder, imiteret læder, latex, lak eller spandex, og fortrinsvis i de farver som forbindes med hård sex, nemlig rød og sort. Korsetter har typisk indbyggede hofteholdere, så du ikke behøver at have trusser eller strømpebukser på – dette gør selvfølgelig dit fetish tøj ekstra frækt!

Læs anmeldelser af fetish tøj på online blog

Hvis du vil vide mere om fetish tøj, og læse aktuelle anmeldelser, kan du klikke ind på https://lovebuddy.dk/fetish-toej/