editorial

Vigtige internationale forsendelser fra virksomheder til kunder eller andre virksomheder kræver en forsendelses operatør, som er pålidelig, og samtidig har den nødvendige ekspertise og erfaring inden for feltet. Dette er nødvendigt for, at du som virksomhed bevarer din troværdighed over for dine kunder eller leverandører.

Internationale og interkontinentale forsendelser med FedEx

Det amerikanske forsendelses- og logistik selskab FedEx tilbyder forsendelses modeller inden for følgende kategorier: FedEx International First, FedEx International Priority, FedEx International Economy, FedEx Europe First og FedEx Priority Overnight. FedEx International First henvender sig til primært til kunder, som ønsker at sende pakker eller andre forsendelser til Afrika, USA, Canada, Latinamerika, Indien, Mellemøsten, Asien eller Oceanien.

Til dette formål kan man dog også benytte FedEx International Priority og FedEx International Economy for hvilke det også gælder, at disse forsendelses modeller sammen med FedEx Europe First kan anvendes til forsendelser på det europæiske kontinent. FedEx Priority Overnight er en hurtig forsendelses metode, som du kan benytte indenrigs I Danmark, når det skal gå rigtig stærkt – for eksempel med at få fremsendt et vigtigt dokument. Der ud over tilbyder FedEx forskellige andre tjenester, for eksempel forsendelse af tunge pakker eller farligt gods.

Med FedEx som din forsendelses operatør kan du sove i tryg forvisning om, at din pakke er undervejs – og i gode hænder på hele sin rejse. FedEx har nemlig et særdeles veludbygget netværk af distributions- og fragt centraler i alle større byer på samtlige kontinenter verden over, således at din forsendelse kun varetages af én operatør.

Bestil din FedEx forsendelse med pakke.dk – gratis og hurtigt

Pakke.dk er en dansk prissammenlignings portal, på hvilken du nemt kan få et overblik over, hvilke forsendelses modeller fra FedEx, som er mest optimale for dig. Du vil blive præsenteret for den bedste og billigste løsning – og så kan du samtidig bestille din forsendelse via pakke.dk, uden at skulle bruge ekstra tid.

Se hvordan på pakke.dk