editorial

Bukkejagten er netop gået ind – og overalt i Danmark gennemlever hundredevis af jagtentusiaster i alle aldre årets højdepunkt.

Alle, som beskæftiger sig med jagt og vildtpleje, ved at der ikke her er tale om en hobby eller en fritidsinteresse. Jagt er en livsstil som indebærer gode kammerater, masser af lækre natur oplevelser, op og nedture og selvfølgelig socialt samvær med ligesindede.

Samtidig kræver det en del færdigheder at en pæn portion tålmodighed og stamina at gå på jagt. Og så skal du selvfølgelig have udstyret i orden.

Hvilke former jagtudstyr skal jeg bruge?

Hvis du tager jagt alvorligt, og du ønsker at få det bedste ud af din aktivitet på skov og mark, bør du investere i det rette jagtudstyr og tilbehør. Det er ikke nok med en god riffel og et jagt tegn. Du skal også have den rette beklædning.

Jagt sæsonerne i foråret og i efteråret er ikke just kendt for det bedste vejr. Derfor er det en god idé at investere i såvel beskyttende overtøj som isolerende undertøj, handsker med god bevægelses frihed for fingrende, passende hoved beklædning – og selvfølgelig solidt og vand afvisende fodtøj. Ellers går det sjove og spændende ved jagten hurtigt fløjten.

Der ud over bør du som minimum anskaffe dig én god jagt kniv, en kraftig lygte – eventuelt en pandelampe – og en taske som kan rumme det udstyr som du skal bruge i forbindelse med dit jagt eventyr. Og så er der masser af stativer og lignende tilbehør som er godt at have til forskellige typer jagt.

Hvor kan jeg købe billigt jagtudstyr online?

Det kan godt lyde som om du står for at skulle erlægge en mindre formue for jagtudstyr. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Jagt & Vildt finder du et stort udvalg af jagtudstyr fra de bedste brands, til gode priser. Læs mere på jagtogvildt.dk.