editorial

Sommertid er tid til udeleg og morskab for to såvel som for firbenede. Samtidig er sommeren højsæson for tæger og flåter, som elsker at suge blod fra dyr og mennesker. Leger du og din bedste ven således ofte i højt græs eller i skov områder skal I være ekstra opmærksomme på især de berygtede skovflåter. Ikke alene er disse dyr rigtig væmmelige at se på – de spreder også den farlige sygdom Borrelia, som kan koste dyr og mennesker både liv og helbred.

Midler mod lopper og flåter til hunde

Samtidig skal du være obs på at din hund er beskyttet imod lopper, hvis den leger med andre hunde i hundeskoven eller i parken. Lopper er nemlig en anden af de helt store plager. Selv om lopper ikke lever på mennesker kan de godt forårsage irriterende og kløende bid hvis hunden transporterer dem ind i huset.

Der ud over er lopper til stor gene for hunden, som konstant må klø sig på grund af de irriterende smådyr. Når først lopperne har invaderet hunden, er der ikke andet for en at give den et loppebad. Og det er de færreste hunde som ligefrem synes det er et hit. I stedet kan du gøre en forebyggende indsat hva midler som virker mod både lopper og flåter.

Hos Dyreverdenen kan du købe godkendte loppe og flåtmidler i høj kvalitet, særligt fremstillet til hunde. Loppe og flåtmidler fås som tabletter, som halsbånd, eller som spray eller dråber. Nogle loppe og flåtmidler er udelukkende baseret på naturlige ingredienser uden kemiske tilsætnings stoffer, som for eksempel Anibio Melaflon. Anibio Melaflon er baseret på 100% vegetabilske aktive stoffer og kan dryppes direkte på huden uden at give anledning til sårdannelse, udslæt eller allergi. Anibio Melaflon kan anvendes på hvalpe fra 16 ugers alderen.

Du kan finde flere loppe og flåtmidler i den online shop på https://dyreverdenen.dk/loppe-flaatmider