editorial

Står du og overvejer enten at reparere dine vinduer eller udskifte dem til helt nye, kan du måske blive klogere efter at have læst denne artikel. Generelt kan vinduer holde i mange år, hvorfor det er en god investering for din bolig. Her kan du i lang tid reparere de enkelte vinduer, hvis de punkterer, går i stykker eller blive utætte med tiden. Det kan dog give større følgeskader, hvis de forbliver utætte i længere tid. Særligt hvis du har vinduesrammer af træ. Her vil fugten trænge ind i træet og begynde at danne svamp. 

Derfor er det vigtigt at få udbedret vinduerne, hvis du oplever at de er punkteret, danner fugt eller generelt er meget utætte. Du vil typisk også kunne se det på din varmeregning, da utætte vinduer kan give et varmetab op til 33 %. Der er derfor gode argumenter for at udskifte de gamle vinduer end bare at reparere dem for en kort stund.

Hvad får du ud af at udskifte de gamle vinduer?

Der er flere stærke argumenter for at udskifte de gamle vinduer til nye. For det første får du en langt bedre isolering omkring dine vinduer. Det vil du tydeligt kunne mærke på det forbedret indeklima det giver. Derudover vil du også kunne mærke det på pengepungen, da du hver måned kan spare op til 33 % på din varmeregning. Det vil dermed være en investering der kan indhente sig med årene. 

Når du vælger nye vinduer, kan du med fordel vælge energivenlige vinduer. Her kan søge om et energitilskud, som både gør det billigere for dig samtidig med at du fremtidssikre din bolig. 

Find den rette glarmester mellem Hellerup og Gentofte

Hvis du leder efter en glarmester mellem Hellerup og Gentofte, som er kendt for gode priser og et højt serviceniveau, kan vi varme anbefale dig at vælge https://seglas.dk/glarmester-gentofte-hellerup/.