editorial

Er du på udkig efter en ny bil til dig og din familie? Så bør du overveje en brugt model.

Hvorfor købe en brugt bil?

Der er én stor og nævneværdig fordel ved at købe en brugt bil i stedet for en fabriksny en af slagsen – og det er prisen. Nye biler i Danmark er utroligt dyre, hvilket ikke mindst skyldes de høje afgifter disse pålægges i forbindelse med salg.

Til gengæld mister en ny bil størstedelen af sin værdi inden for de første fem år. Så hvis du kan finde en god brugt bil af nyere dato sparer du altså en del.

Bilforhandler Middelfart

Hvor kan jeg købe en god brugt bil i Middelfart?

Er du bosat i den vestlige del af Fyn, for eksempel i Middelfart eller nærmeste omegn? Så kan du altid aflægge Bilcentret A. Nielsen en visit hvis du er på udkig efter gode brugte biler.

Det veldrevne bilcenter er et af de førende bilhuse på Fyn, og har altid et stort og velassorteret udvalg af brugte kvalitetsbiler på lager. Når du køber din nye, brugte bil hos din lokale bilforhandler i Middelfart kan du være sikker på at dit nye køretøj er i fin og køreklar stand lige fra dag et. Dette sørger de dygtige automekanikere og service teknikere tilknyttet det til Bilcentret A. Nielsen hørende autoværksted nemlig for.

Du er garanteret en brugt bil med såvel køre egenskaber som sikkerhed helt i top, og som du og din familie kan have glæde af i mange år fremover. Og med en service aftale hos Bilcentret A. Nielsens professionelle autoværksted er du sikret top service hvis din bil skal repareres eller have udbedret skader i fremtiden.

Du kan altid svinge forbi bilhuset for en uforpligtende snak om dit behov for ny, brugt bil. Du kan også kontakte autoværkstedet eller brugtvogns forhandleren direkte via hjemmesiden bilcentret.dk