editorial

Ønsker du dig en elbil? Så bør du overveje en Tesla.

Hvorfor vælge en Tesla?

Når det kommer til valg af elbil er en Tesla måske ikke det billigste mærke på markedet. Tesla er kongen blandt elbiler, og koster derefter. Men med en Tesla får du så til gengæld helt utroligt meget bil for pengene.

Tesla er for dig som holder høje standarder og stiller ditto krav til din bils kvalitet. Fra yderst til inderst udstråler en Tesla solid og holdbar kvalitet hvilket skinner igennem i det smukke og raffinerede design.

Når du vælger en Tesla får du således ikke alene en smuk og elegant bil. Du får en bil hvor der er kælet for alle detaljer, og hvor køreglæde såvel som sikkerhed på vejen ligger i den absolutte top.

Intet på en Tesla er overladt til tilfældighederne. En Tesla vil samtidig være udstyret med top of the line elektronisk udstyr som er lysår foran konkurrenterne. Og den helt formidable motor er med sine mange kræfter og sin høje udnyttelse af den tilførte energi ligeledes et innovativt vidunder.

Kan jeg få råd til en Tesla?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – det kan faktisk godt lade sig gøre at finde en Tesla til en ganske rimelig pris. Det er blot et spørgsmål om at finde en brugt model.

Alle Tesla modeller er utroligt dyre fra nye hvilket især skyldes de høje skatter og afgifter på fabriksnye Tesla biler. Men finder du en brugt Tesla er du faktisk stadig garanteret en lækker og køreklar bil, med alle de fordele en Tesla har – og det til en brøkdel af bilens nypris. Din ye brugte Tesla vil sagtens kunne holde til mange år endnu på de danske veje.

Du kan læse mere, og finde brug Tesla til salg på Biltorvet.dk.