editorial

Savner du de gamle danske klassikere? Og står din DVD-afspiller og samler støv?

Hos Moviezoo kan du finde gamle filmklassikere på DVD. Der er film helt tilbage fra 30’erne og frem til 00’erne, så der er noget for enhver smag. Om det er Dirch Passer, Ove Sprogøe, Ghita Nørby, om det er samlebokse fra bestemte årtier, eller om det er Busters Verden. Du finder DVD’er til fornuftige priser enkeltvis eller bokse indholdende flere film.

Hos Movie Zoo er der fri fragt på en mase forskellige film. Tilvælger du bare én film med fri fragt, så bliver bestillingen fragtfri. Så hvis du snupper Apollo 13 til en sølle 50’er og kombinerer med dine danske yndlingsklassikere, får du mere ud af det. Blandt filmene er der perler at finde, det kan være en samling med fire Dirch Passer-film eller samlinger med Ebbe Langberg, hvis han er din yndlingsskuespiller.

Nyere filmklassikere og helt nye film

Det kan også være, at vi skal lidt mere op i årene og tættere på nyere tid, her finder vi f.eks. En kort en lang med Charlotte Munck, Troels Lyby og Mads Mikkelsen med Hella Joof som instruktør. Den omhandler et trekantsdrama, som Jakob får rodet sig ud i, efter han har friet til sin kæreste Jørgen. Senere på dagen kommer han nemlig til at kysse Jørgens søster, bestil filmen på https://www.moviezoo.dk/shop/danske-film-gamle-282c1.html og se eller gense dette drama. 

Hos Movie Zoo kan du helt generelt finde film fra hele verden. Det kan være den nye Liam Neeson-film The Ice Road, eller måske vi er ovre i noget James Bond – No time to die, Rambo, Joker eller om vi er ovre i en helt anden kategori, hvor vi finder Arvingerne eller Badehotellet. De sælger både normale DVD’er, men også Blu-Ray og 4K Ultra, så du sikres god kvalitet. Du finder også en masse danske film og serier såsom Druk, Pyrus, Tinka og Kongespillet, Far til fire, Sygeplejerskeskolen og meget mere.