editorial

Leder du efter den rette familie bil til den aktive familie med det store transport behov i hverdagen? Så kan du med fordel vælge en af de solide køretøjer fra den amerikanske bil producent Jeep.

Hvad er fordelene ved at købe en Jeep?

Måske forbinder du mest af alt mærket Jeep med militær biler eller firhjulstrækkere som anvendes i uvejsomt terræn. Det er da også ofte sådan vi ser biler af mærket Jeep præsenteret. Jeep biler er generelt stærke som okser og meget solide i deres udtryk. Men Jeep fremstiller altså andet og mere end erhvervs og militær køretøjer.

Hos Jeep kan du faktisk finde utroligt flotte og funktionelle person og familie biler, som er særdeles velegnede til de danske veje. Du skal vælge en Jeep hvis du ønsker dig en solid og robust bil som holder i mange år og som kan tåle lidt af hvert – for eksempel mange timer på vejene i al slags vejr. Så får du til gengæld en mangeårig følgesvend som kan holde dig og din familie trygge og sikre under kørsel.

Er en Jeep ikke dyr?

En spritny Jeep kan sagtens synes noget pebret i anskaffelse – især hvis du køber den her i Danmark hvor den vil være pålagt skyhøje afgifter fra ny af. Men kigger du i retning af det danske brugtvogns marked vil du kunne finde din Jeep til den helt rigtige pris.

En brugt Jeep med tre til fem år på bagsmækken vil allerede have smidt det meste af sin nyværdi hvilket betyder at den kan blive din for en brøkdel af nyprisen. Du behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt bilen har mange flere leve år endnu. For det vil den uden tvivl have når der er tale om en Jeep.

Du kan se mange annoncer for brugte Jeep til salg hos Det Digitale Bilhus.