editorial

Når et træ får en vis højde og drøjde, er det ikke længere forsvarligt selv af prøve at fælde det. Til dette formål skal du bruge professionel hjælp.

Hvem kan hjælpe med at fælde træer i min have?

Hvis du står med et eller flere træer som har nået en højde ud over det tilladte og forsvarlige kan du få hjælp hos det århusiansk baserede træfældning firma 1-2-træfældning.dk ApS. 1-2-træfældning.dk ApS har mange års erfaring med fældning af træer og beskæring af grene og buske, såvel i skove og park anlæg som i private haver.

1-2-træfældning.dk ApS har hjulpet mange bolig ejere med at få has på store og tunge træer, enten ved hjælp af klassisk fældning eller ved topkapning. Uanset hvilken metode 1-2-træfældning.dk ApS anvender i forbindelse med fjernelse af træer i din have kan du være sikker på at arbejdet udføres under forsvarlige forhold og uden risiko for skader på hverken huse, biler eller mennesker. 1-2-træfældning.dk ApS anvender nemlig udelukkende dygtige og erfarne medarbejdere med hænder og hoved skruet rigtigt på samt de påkrævede certificeringer.

Alle medarbejdere hos 1-2-træfældning.dk ApS er uddannet i træpleje – og de klatrere, som foretager topkapning, er ydermere uddannet fra Københavns Universitet. Og så benytter 1-2-træfældning.dk ApS sig af det mest moderne og sikkerheds godkendte udstyr.

Hvad koster det at få hjælp til træfældning i Århus?

Pris på træfældning kommer meget an på opgavens omfang og type, antallet af træer, der skal fældes og træets beskaffenhed. Derfor kan du ikke få angivet en generel pris på fældning eller topkapning af træer. Du kan i stedet kontakte 1-2-træfældning.dk ApS og få et tilbud på træfældning. 1-2-træfældning.dk ApS vil foretage en vurdering af hver enkelt opgave og dernæst give dig et overslag på en pris på fældning eller topkapning.

Du kan kontakte 1-2-træfældning.dk ApS direkte via hjemmesiden 1-2-traefaeldning.dk.