editorial

Har du en stor samling af lp plader, men er den ikke helt komplet, kan det være, at du altid er på udkig efter, hvor du kan finde dem, du mangler. Det kan være virkelig irriterende, at du ikke lige har den plade, som du har lyst til at høre. For der er jo bare noget helt særligt ved at høre musik på en plade, selvom du har adgang til alverdens musik på nettet. Derfor kan det være rart for dig at få gjort din samling komplet. 

Der findes selvfølgelig mange steder, hvor du kan købe lp plader, men et af steder, der er værd for dig at undersøge er gaffashop.dk. Det er en stor webshop, hvor du finder mange forskellige typer af plader. Du kan derfor nemt finde frem til den, du mangler til din samling. Hos gaffashop.dk har de både nye og gamle vinyl plader. Mange bands er begyndt at udgive deres plader som vinyler også. Hvis du har de gamle lp’er, men også ønsker nyudgivelserne til din samling, er det derfor også muligt. 

En vinylplade er den perfekt gave til musiknørden

Har du en ven eller veninde, der er vild med musik, hører han eller hun sikkert musik på sin pladeafspiller. Derfor kan det være en god ide, at du giver vedkommende en lp i gave. Med det store udvalg af lp’er, der findes i dag, vil du helt sikkert kunne finde frem til en, som din ven eller veninde godt vil kunne lide. 

Er din ven eller veninde først lige begynd at samle på lp’er, kan en god gave være, at du giver ham eller hende et boxsæt med hele eller mange af bandets albums samlet. På den måde giver du altså mange timers musikoplevelser samlet i et sæt. På gaffashop.dk kan du for eksempel finde boxsæts med ABBA, Beatles og David Bowie.