editorial

Vil du gerne inddele rum i din bolig eller på dit kontor på elegant og smart manér? Så bør du overveje at få fremstillet en flot New Yorker væg efter mål.

Hvad er en New Yorker væg?

En New Yorker væg er en væg som er fremstillet af glas og metal. Faktisk er en New Yorker væg at sammenligne med en vindues væg, idet denne type væg faktisk ligner store vinduer sat sammen til hele vægge.

Med en New Yorker væg kan du skabe sammenhæng i rummet og samtidig skabe en let og luftig stemning. En flot New Yorker væg som rumdeler gør rummet større og knap så sammenklemt som en traditionel rumdeler som for eksempel en reol eller en flytbar væg.

Hvad bruger man en New Yorker væg til?

New Yorker vægge er særdeles populære inden for storrums kontorer som efterstræber det på én og samme tid urbane og rustikke look med rå murstensvægge, pudsede beton gulve og højt til loftet.

I denne sammenhæng kan en New Yorker væg nemlig bruges til inddeling af arbejdspladser og mødelokaler uden at det samlede udtryk bliver tungt og ufleksibelt. De flotte New Yorker vægge kan dækkes af med forhæng for diskretionens skyld. På den måde slipper du for at skulle opføre nye lukkede rum midt i et stort og lyst lokale.

Med en New Yorker væg kan du således tilføre boligen eller kontoret en flot og moderne storby attitude. Du kan bestille New Yorker vægge efter mål som passer perfekt til netop dit hus eller din lejlighed – eller til arbejdspladsens storrums kontorer. Og det er kun fantasien der sætter grænser når du lader de dygtige håndværkere fra New-Yorker.dk – en underafdeling af Byens Vinduer – forestå design og konstruktion af din nye New Yorker væg.

Læs mere, og bestil New Yorker vægge på Sjælland via hjemmesiden new-yorker.dk