editorial

Skal der friske farver på væggene i det lille hjem – og måske en helt ny indretnings stil med møbler i helt andre kulører og designs samt andet spændende decor? Så må du endelig ikke glemme gardinerne. Gardinerne er med til at fuldende stuens eller værelsets udtryk, og skal selvfølgelig passe sammen med resten af interiøret. Ellers er alle anstrengelserne spildt. Og til alt held er det ikke svært at finde gardiner, som passer perfekt til din nye stil – du skal bare lede de rigtige steder.

Få hjælp til de nye gardiner hos gardinbussen i København

Hvis du synes det er svært at købe stof til nye gardiner, er du ikke alene. Det er de færreste mennesker som på baggrund af en stof prøve i en butik kan vurdere hvorledes det færdige resultat komme til at tage sig ud.

Det er svært at bedømme gardinets effekt på vinduets eller terrasse dørens lys indfald, når man står og kigge på stoffet i en butik, lige som det nærmest er umuligt at afgøre om farven matcher vægge, tæpper og møbler. Samtidig skal der kun en enkelt forkert måling til førend gardinet ikke passer til vinduet eller til døren når det er syet færdigt. Og så kan du begynde forfra.

I stedet kan du kontakte gardinbussen i København – Gardinbus.nu – så gerne kommer forbi med stofprøver til test i dit eget hjem. Med assistance fra Gardinbus.nu er det nemt og hurtigt at finde netop det gardin der passer til din bolig. Den dygtige gardinmand vil stå til rådighed med vejledning om alt fra farver til materialer og gardin typer. Det kan jo sagtens være, at du ikke skal have et klassisk gardin, men måske snarere et folde gardin, lamel gardiner eller persienner.

Du kan se alle de flotte gardin typer, og bestille tid til et besøg fra gardinbussen i København, på Gardinbus.nu