editorial

Alle elsker en god restaurant oplevelse. Et veltilberedt måltid, som serveres med et smil, og som man først og fremmest ikke selv skal fremstille, er altid velkomment – måske som afslutning på en hård arbejdsuge, eller som led i en særlig fejring.

Det er dog ingen hemmelighed, at kommer man blot et lille stykke uden for de større byer, bliver der længere og længere imellem de gode kvalitets restauranter. Dette behøver dog ikke at betyde, at man som beboer i Danmarks naturskønne provins områder skal lade sig nøje med dårlig grillmad. Er du eksempelvis bosat i Ringsted eller nærmeste omegn, kan du nyde noget af verdens fineste oksekød med top klasse tilbehør på Restaurant Ferdinands.

Restaurant Ferdinands – dit lokale steak house

Leder du efter en lækker restaurant i Ringsted, som serverer kød og tilbehør i højeste kvalitet, kan du med fordel tjekke Restaurant Ferdinands ud. Hos Restaurant Ferdinands er du altid sikker på at få serveret lækkert og mørt oksekød i de mest populære udskæringer, stegt til perfektion efter dit eget ønske.

Uanset om du foretrækker medaljoner eller entrecôtes, ribeyes eller flank steaks, kan de dygtige kokke hos Restaurant Ferdinands udvælge det helt rigtige stykke kød til dig – og stege det bleu, rare, medium eller well done alt efter dine præferencer. Restaurant Ferdinands tilbyder kød af de højeste standarder fra Sydamerika (Uruguay), Nordamerika (Omaha) og Danmark.

Dertil kommer diverse snacks og tilbehør, for eksempel indbagte jalapeños med cheddar, indbagte løgringe, rösti og mozzarella sticks, serveret med mayonnaise og hjemmelavet BBQ-sauce, salatbar som tilvalg, og selvfølgelig de klassiske forretter så som reje cocktail, tapas bræt og lækre, velduftende hvidløgs brød. Til dessert kan du vælge mellem is, chokolade, mousse, lette, luftige pandekager – eller hvad med en lækker jordbærcreme?

Hvis dette lyder fristende, kan du se hele menukortet – og bestille bord online – på Restaurant Ferdinands hjemmeside https://ferdinands.dk/