editorial

Hvis du bor i en lejlighed i et bolig kompleks eller i en etage ejendom, kender du sikker til de samlede moduler af postkasser, som for det meste vil stå placeret på et fælles areal. I etage ejendomme vil et postkasse modul typisk være placeret i hver enkelt opgang i stueplan.

Før i tiden skulle postbude og reklame bude løbe op og ned ad alle trapperne med forsendelser og tryksager for at aflevere dem direkte til hver enkelt beboer gennem brevsprækken. For nogle år siden blev det så påkrævet, at alle postkasser blev placeret i grund niveau for at forhindre hurtig nedslidning af mennesker i disse stillinger. Og så kom modul postkasserne til verden.

Hvad er modul postkasser?

Modul postkasser er postkasser, som nemt og ubesværet kan sættes sammen i moduler, som på mål passer ind i opgangen eller til det fælles areal hvor de skal placeres.

Du kan få modul postkasser i mange forskellige varianter, og overordnet findes der to hovedkategorier: De høje, knap så dybe, postkasser som ligner helt almindelige postkasser som vi kender dem fra villa og parcelhus kvarterer, og så de dybe, flade postkasser, som fortrinsvis egner sig til at blive placeret i frit stående moduler. Den først nævnte type modul postkasser ses ofte hængende på – eller indbygget i – væggen i en opgang, da de ikke rager så langt ud i rummet og dermed ikke optager så megen plads.

Hvor kan jeg købe modul postkasser?

Står du som ansvarlig for din boligforenings vedligehold, og trænger I til nye postkassemoduler i ejendommen, kan du hos Vikingposten finde et stort og varieret udvalg af flotte og solide modul postkasser. Vikingposten fører modul postkasser i flere forskellige udformninger og farver, og forhandler samtidig tilbehør til montering.

Du kan se hele udvalget af modul postkasser på hjemmesiden https://www.vikingposten.dk/da/