editorial

Venter du en snarlig familie forøgelse – og er det måske den første af sin slags. Så glæder du dig sikkert hver eneste dag, og ser frem til den lille nys ankomst. Måske er du allerede gået i gang med at samle baby interiør, legetøj, tilbehør til amning og badning samt pusle accessories og anden udrustning som skal bruges i forbindelse med indretning af børneværelset.

Går du højt op i kvalitet, og ønsker du i så vidt muligt omfang at købe bæredygtigt og miljøvenligt udstyr, kan du med fordel tjekke den online shop Loukrudt. Og ønsker du samtidig at dit baby udstyr skal være smukt og æstetisk, kan du tage et ekstra kig på den danske producent That’s Mine.

Comfy Me babypude, ammepuder, nusseklude og legetæpper fra That’s Mine

That’s Mine har specialiseret sig inden for alt det udstyr og tilbehør som gør amning og pusletime til en hyggelig og varm oplevelse. De bløde og varme tekstiler i smukke, afstemte nuancer gør såvel babypuder og ammepuder som nusseklude og legetæpper til såvel baby venlige som æstetisk smukke genstande. Samtlige emner i serien er fremstillet i økologiske materialer, og tekstilerne er indfarvet uden brug af skadelig kemi.

Hverken babypuder eller ammepuder, legetæpper eller nusseklude indeholder således allergener, ftalater eller hormon forstyrrende stoffer, og er dermed særdeles velegnede til anvendelse i børneværelset. Det samme gælder det skønne sengetøj fra That’s Mine, som er fremstillet i økologisk muslin med det yndigste regnbue motiv. Du kan trygt indrette dit barneværelse med Comfy Me produkter fra That’s Mine – det bliver det både smukkere og mere bæredygtigt af.

Find That’s Mine Comfy Me produkter online hos Loukrudt

Loukrudt forhandler et stort og varieret udvalg af de lækre produkter fra That’s Mine. Du kan se og bestille dine That’s Mine produkter i den online shop på Loukrudt.dk