editorial

Hvis du netop har mistet en der står dig meget nært, kan det være overvældende nok i sig selv at forholde sig til den afdøde. Hvis du herudover skal stå for at planlægge begravelsen eller bisættelsen, kan det hurtigt blive uoverskueligt. Der er både en masse praktisk som du skal stå med, når blandt andet skal anmelde dødsfaldet. Her er der sikkert også forsikringer, sygesikring og en fagforening som skal afmeldes.

Hvis du derfor ønsker at den afdøde skal begraves eller bisættes, så kan det være en fordel at alliere sig med en bedemand. En bedemand er yderst professionel og møder dig med stor respekt for den situation, som du står i. Hos en bedemand kan du hjælp til at løse mange af de opgaver der er i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

bedemand Tårs

Kontakt en bedemand for at skabe en smuk afsked

En bedemand kan hjælpe med at løse en lang række opgaver for dig som ønsker en smuk afsked med den døde. Det er uanset om du ønsker en begravelse, bisættelse eller en afsked uden en særlig ceremoni. Du kan også kontakte en bedemand, hvis du ønsker hjælp til at sprede asken over havet.

Du kan blandt andet få en bedemand til at hjælpe med at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden. Her kan du i samme omgang også få hjælp til at ansøge om begravelseshjælp. En bedemand kan også afmelde fagforeningen, sygesikring samt de forsikringer der er tilmeldt. 

Dermed kan du fokusere 100 % på at skabe den smukke afsked for den afdøde, som står dig nært. Her kan du få hjælp til valg af kiste, urne, gravplads, gravsten og pynt til kisten og kirken. 

Hvilken bedemand i Tårs skal du vælge?

Hvis du leder efter byens foretrukne og mest populære bedemand i Tårs, er der ingen tvivl om at du bør kontakte baggesen.dk.