editorial

Er du på udkig efter et nyt ur til samlingen, som du kan bruge hver eneste dag eller blot til de mere festlige anledninger? Så er de populære Tommy Hilfiger ure et perfekt valg til både mænd og kvinder, som er kvalitetsbevidste og stilsikre på samme tid.

Fede ure i mange designs

Gennem mange år har Tommy Hilfiger været et populært mærke hos både mænd og kvinder. Det gælder både i tøj og sko, men bestemt også i tilbehør som ure. Deres armbåndsure har været på markedet længe, og deres stilrene og moderne designs er kommet for at blive.

Deres ure findes i mange forskellige designs og henvender sig derfor til et bredt segment af mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Samtidig er de konkurrencedygtige på prisen trods den høje kvalitet, hvilket gør dem til et oplagt valg for mange.

Her er fokus på gode materialer, et smart og funktionelt design, og ikke mindst de små detaljer i designet, som giver det fede og lækre look, vi kender fra Tommy Hilfiger.

image

Vælg dit nye armbåndsur

De flotte Tommy Hilfiger ure er produceret med urkasser i rustfrit stål. Det er både slidstærkt og kan derfor holde til lidt af hvert, og så er det samtidig allergivenligt. Urkassen kan være belagt i fx guld eller rosaguld for et varmere og mere eksklusivt look, eller du kan bevare det fede stållook for et maskulint og råt udtryk.

Selve remmen kan fx være i smukt læder eller en fed lænke i rustfrit stål. De findes i mange tykkelser og typer, så der både er noget til et spinkelt og et kraftigt håndled, en lys og mørk hudtone, og ikke mindst til enhver stil. På den måde kan du uden tvivl også finde et Tommy Hilfiger armbåndsur, der passer til dig og din personlige stil.