editorial

Mangler du overskud og energi i hverdagen, har du tilbagevendende smerter i kroppen, eller slås du med en dårlig vane du gerne vil af med? Så kan det være at akupunktur er noget for dig.

Hvad kan jeg få ud af en akupunktur behandling?

Akupunktur er en behandlings form med rigtig mange forskellige anvendelses områder. Du vil blive overrasket over hvor mange lidelser og dårligdomme som kan lindres eller afhjælpes med et akupunktur behandlings forløb. Faktisk vinder akupunktur i forskellige former indpas i det danske sundhedsvæsen inden for mange forskellige områder.

Mange fysioterapeuter, osteopater og kiropraktorer anvender akupunktur i forbindelse med kropsbehandling, for eksempel til lindring af smerter eller løsning af spændinger i musklerne. Her placeres de tynde akupunktur nåle i musklens trigger punkter hvilket aktiverer muskel og nerverne og styrker cirkulationen. Dette kan forlænge behandlingens effekt og samtidig øge din mobilitet.

image

Akupunktur mod misbrug og afhængighed

Øreakupunktur er en særlig disciplin inden for akupunktur, som har vist gode resultater inden for misbrugsbehandling og rygeafvænning.

Med øreakupunktur, også kaldet NADA, kan du komme dit afhængigheds betingede misbrug til livs. Er du således i gang med rygeafvænning eller en alkoholbehandling kan du med stor fordel supplere med akupunktur, og dermed opnå mere effektive resultater.

Kom inflammation til livs med akupunktur

Mange af de dårligdomme som gør livet surt for talrige danskere skyldes inflammatoriske tilstande. Det kan for eksempel være gigt, allergi, eller lidelser i fordøjelses systemet. Her kan akupunktur også hjælpe da akupunktur er særdeles effektivt i forbindelse med bekæmpelse af inflammation og genopretning af kroppens naturlige balance.

Allergikere kan have stor glæde af akupunktur, især i pollen sæsonen. Og patienter med tarm problemer som for eksempel irritabel tyktarm beretter ligeledes om bedring i tilstanden efter et akupunktur forløb.

Du kan finde din lokale akupunktur klinik i København eller på Frederiksberg hos aku-punkturklinik.dk.