editorial

Har du en mindre virksomhed eller en større organisation, som er afhængige af gode og produktive medarbejdere? Så kan du med fordel læse med videre i denne artikel, hvor vi har fokus på, hvad en personlighedstest kan gøre for ens virksomhed og ikke mindst for ens medarbejdere. 

Hvad er en personlighedstest?

En personlighedstest er en særlig udviklet prøve og test, der giver en analyse og klart billede af den som tager testen. Der bliver blandt andet stillet nogle spørgsmål, som vedkommende skal svare på samt et IQ test. En personlighedtest giver et indtryk af ens mønstre, tankegang, viden og etik. 

Derfor skal du vælge en personlighedstest

Der er mange virksomheder der anvender en personlighedstest, når de skal rekruttere en ny medarbejder til virksomheden eller, hvis de ønsker at skabe en større dynamik blandt medarbejderne i virksomheden. En veldokumenteret personlighedstest kan kaste lys over dine medarbejders ressourcer og udviklingspotentiale. Det giver dig et fantastisk værktøj til at kende dine medarbejdere bedre samt en tilgang til at kunne få gavn af de ressourcer de kan bidrage med, hvor der samtidig er fokus på at udvikle deres kompetencer. Det er dermed en win win situation for begge parter.

Hvilken personlighedstest skal du vælge?

Der findes i dag flere forskellige udbydere af personlighedsteste. Det kan derfor være en jungle at navigere rundt i, hvad du skal vælge og hvor du får det bedste resultat. Vi har derfor lavet en lille undersøgelse, for at finde frem til en personlighedstest, som vi synes er visende og som giver et godt værktøj til at virksomhederne kan anvende i praksis over for sine medarbejdere. 

Her kan vi varmt anbefale en personlighedstest fra Kjerulf og partnere, som er udviklet i samarbejdet med en række forskere fra København Universitet. Her kan du vælge den personlighedtest, der passer bedst til dit ønskede formål.